Als bezorger kom je op veel verschillende plekken. Zo ook Arne ( 22 ) Hij brengt dagelijks bestellingen rond voor zijn werkgever Huuskes en rijdt hele dagen naar klanten door het hele land. Zo komt Arne op veel plekken in Nederland maar ook in Duitsland. Arne doet dit met volle overgave en is zeer betrokken bij zijn werk en de kwaliteit die zijn werkgever aan haar klanten biedt. Huuskes is een goede werkgever en kijkt goed naar de potentie en talenten van hun werknemers. Door een combinatie van talent en een krapte op de arbeidsmarkt zagen ze voor Arne een enorme kans om hem om te laten scholen tot chauffeur. Arne bedacht zich geen moment en ging direct de uitdaging aan. Hij zegt dan ook ‘deze kans is mij aangeboden. Die moet ik gewoon grijpen! Want zo’n kans als deze krijg je maar één keer!’ In samenwerking met Brünen Bedrijfsopleidingen wordt de opleiding tot chauffeur snel in gang gezet. Hij kreeg deze mooie kans, pakte hem met beiden handen aan en zodra zijn opleiding afgerond is, gaat hij rijden op de vrachtwagen door heel Nederland. Zijn vader is ook chauffeur bij Huuskes en voor Arne is dit een echte jongensdroom die uitkomt en zoals hij zelf zegt ‘een volgende stap binnen het bedrijf waar ik graag werk! De samenwerking verloopt goed, alles verloopt volgens planning. De communicatie met Brünen is goed. De theorielessen die ik gevolgd heb zijn erg duidelijk en al mijn vragen worden goed beantwoord. De proefles die ik gevolgd heb was goed, hierbij kreeg ik direct al ook adviezen van mijn Rijcoach Steven over mijn rijstijl en verbeterpunten.’ Namens het hele Brünen team wensen we Arne enorm veel succes!