De Proefles …. Wie zijn wij?

De proefles is de perfecte kennismaking voor jou met onze rijschool, begin direct gratis en vrijblijvend.

Zelf in de auto en dan natuurlijk achter het stuur. Mooi weer, lekker muziekje op .. helemaal okay toch?
Voor het zover is en je kunt gaan genieten van jouw vrijheid zal je eerst het rijbewijs moeten halen en wat heb je daar voor nodig? Een auto met een grote L op het dak én iemand die je kan leren autorijden. Hoe gaat nou zo’n rijles? Om daarachter te komen hebben we een kennismakingsles, de proefles. Je kan het vergelijken met een Open Dag van een school.

Je gaat, samen met een ervaren Rijcoach, kennis maken met het rijden. Hij of zij zal onder andere uitleg geven over de auto, de pedalen, hoe hou je het stuur vast, hoe werkt de versnellingspook en hoe schakel ik. 

Hij of zij kijkt ook naar wat je zelf al weet. Zonder dat je er zelf besef van hebt zit er vaak al best wat kennis in je, over het verkeer. Denk aan alle indrukken die je hebt opgedaan toen je jong was en achterop de fiets zat bij één van je ouders, of op de achterbank van de auto tijdens de vakantie. Zelfs door het reizen met het openbaar vervoer doe je indrukken en ervaringen op. Uiteindelijk heel waardevol allemaal.

Natuurlijk ben je ook benieuwd wat je rijopleiding gaat kosten, of het theorie-examen moeilijk is en hoelang het gaat duren voordat je examen kunt doen. Tijdens de proefles krijg je van de Rijcoach antwoord op al je vragen en als er na de proefles nog vragen te binnen schieten bij je, stuur je Rijcoach dan gerust een Appje.

Aan het einde van de proefles heb je een beetje een idee wat autorijden inhoudt, wat het ongeveer gaat kosten, wat voor een rijschool Brünen is en of we bij elkaar passen. Dat laatste vinden we namelijk heel belangrijk voor je. Heb je na de proefles jouw beschikbaarheid en pakket doorgegeven? Dan gaan wij alvast jouw voorlopige planning klaarzetten. Dan ga je echt van start met jouw rijopleiding! Spannend!

De proefles is dus een gratis kennismaking met onze Rijcoaches en rijschool.

Direct beginnen met jouw rijopleiding op maat!

We wensen je veel succes met je rijopleiding!

 

Andre Froeling.

Rijcoach bij Verkeerscollege Brünen