Van de 50 grootste rijscholen van Nederland heeft Verkeerscollege Brunen het hoogste slagingspercentage. Dit is kortgeleden bekend gemaakt door vakblad rij-instructie, een autoriteit in de rijschoolbranche.
We staan op nummer 1 en daar zijn we enorm trots op! Sinds de oprichting van onze rijschool, in 1961, hebben wij altijd geïnvesteerd in de kennis en professionaliteit van onze rij-instructeurs. Dat is wat zorgt dat ouders hun kinderen met een gerust hart aan ons toevertrouwen en zij later een veilige en bewust verkeersdeelnemer zijn.

Ieder mens is uniek, dus ook elke opleiding is uniek en heeft een andere dynamiek. Daarom leggen wij extra nadruk op het verbinden, leren en verbeteren van en met onze leerling.

Door alle trainingen en bijscholing hebben onze instructeurs het niveau bereikt van Rijcoach. Deze titel is allesomvattend. Eén van de unieke eigenschappen van een Rijcoach is het extra aandacht geven aan de hogere orde vaardigheden. Deze vaardigheden zorgen voor een bewuste en vooruitkijkende manier van handelen in het verkeer.

Inmiddels is het niveau van onze instructeurs zo hoog dat we hen vol trots ‘Rijcoach’ mogen noemen. Door alle consistente trainingen, bijscholing en de verdieping en interesse in de nieuwe generatie zorgt ervoor dat we effectief opleiding met een hoog slagingspercentage.

Brünen. Driving is about Ü