Man wat ben ik trots! Trots op onze leerlingen. Trots op ons team van Rijcoaches en op de mensen van ons kantoor. Dat het slagingspercentage van onze rijschool hoog is dat weten we want dat houden we goed in de gaten.

Het vakblad “Rij-instructie’ heeft dit recent nog officieel voor ons bevestigd. Dit blad is binnen onze branche een autoriteit. Van de vijftig grootste en meest professionele rijscholen van Nederland, heeft Verkeerscollege Brünen het hoogste slagingspercentage.

Brünen staat op nummer 1 en daar zijn we enorm trots op!

Sinds ik op 1 maart 2010 ben begonnen met werken voor Brünen werd het me snel duidelijk dat dit familiebedrijf, vanaf de oprichting in 1961, altijd heeft geïnvesteerd in de beroepsmatige kennis en professionalisering van hun rijinstructeurs. Daarmee hebben we naam gemaakt.

We werken dagelijks met jonge mensen en geloven in verbinding. Werken en leren met elkaar vanuit die verbinding en niet vanuit het autoritair opleggen van instructies. Dat laatste werkt in onze optiek niet.

De naam die wij hebben in onze regio zorgt ervoor dat ouders hun kinderen met een gerust hart als leerling aan ons toevertrouwen. Samen zorgen we ervoor dat ze zich ontwikkelen tot een bewuste verkeersdeelnemer met veilig gedrag. Onze rijschool geeft ze ook voldoende gereedschappen mee om zich ook na het behalen van hun rijbewijs door te blijven ontwikkelen als weggebruiker.

Ieder mens is uniek en daarom is bij ons ook elke rijopleiding  uniek. De dynamiek van elke leerling is anders en dat is iets wat wij goed aanvoelen. We luisteren en kijken goed naar de signalen van onze leerlingen om ze zo optimale ondersteuning te kunnen bieden. De essentie van elke rijles is verbinden, leren en verbeteren. Dit is een constant proces.

Ik ben blij en dankbaar dat wij als rijinstructeurs bij Brünen alle kansen krijgen om ook onszelf te blijven ontwikkelen. Uiteraard met als doel het niveau van onze leerlingen omhoog te brengen.Door trainingen, cursussen, bijscholingen en brainstormsessies hebben de rijinstructeurs het niveau bereikt van Rijcoach. Een titel die uniek is in Nederland. En deze titel is allesomvattend. 

Één van de unieke eigenschappen van een Rijcoach is het inzetten van de Hogere Orde Vaardigheden, oftewel H.O.V. Deze vaardigheden zorgen voor  een veel meer bewuste en vooruitkijkende manier van handelen in het verkeer. 

Nu, na al die jaren van intensief trainen, bijscholen, met echte interesse verdiepen in de nieuwe generatie, is het niveau van mijn collega’s zo hoog dat ze vol trots ‘Rijcoach’ genoemd mogen worden. We doen er alles aan om deze titel te behouden!

Effectief opleiden met een hoog slagingspercentage. Dat is wat we doen.

 

Succes!

 

Jan Drenthen

Rijcoach bij Verkeerscollege Brünen

Brünen. Driving is about Ü