De proefles is de perfecte kennismaking voor jou met onze rijschool. Maar wat gebeurt er daarna? Hiervoor hebben we wij een handig schema! Hierin kun je precies zien wat er gaat gebeuren na de gratis proefles. Na de gratis proefles kun je (als je direct aan jou rijlessen wilt beginnen) jouw beschikbaarheid en het pakket dat je wilt volgen doorgeven. Wij gaan dan meteen voor je aan de slag en zetten alvast jouw voorlopige planning klaar. Je kan ook een planning vooruit reserveren. Zo weet je precies wanneer je klaar kunt zijn voor een bepaalde datum.

Nu weet je wanneer je echt van start gaat met jouw rijopleiding! Spannend!

We wensen je veel plezier en succes met je rijopleiding!

 

Ook zonder proefles kun je natuurlijk meteen starten met een opleiding. Kies je pakket hieronder!

Direct beginnen met jouw rijopleiding op maat!

 

Rijcoaches bij Verkeerscollege Brünen

Brünen. Driving is about Ü