In de spotlights: Nadia Aho, 38 jaar oud, HR Adviseur bij de Landmacht en woonachtig in Enschede.

Is het niet stoer en bijzonder wanneer iemand zijn of haar doelen bereikt? Het verwezenlijken van een droom is iets waar we allemaal toe in staat zijn, en Nadia is hiervan het levende bewijs.

 

Nadia vertelt: “Toen ik jong was, wist ik al dat ik ooit wilde leren motorrijden. Nu ik wat ouder ben, getrouwd en kinderen heb, vond ik het tijd om die droom waar te maken. En hoe ouder ik word, hoe spannender ik het vind. Motorrijles!”

 

En toen?
Ik ging online en zocht naar motorrijlessen. Ik wilde snel beginnen, maar niet overal was direct plek. Toen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben naar het kantoor van Brünen gegaan. Hier werd ik direct geholpen en de Try the Bike was al voor de week erna ingepland. Wauw! De Try the Bike was geweldig en anders dan ik had verwacht. Het was niet alleen maar rondjes rijden, maar ik kreeg direct les in de behendigheid van de motor. Na deze Try the Bike heb ik direct ja gezegd en is mijn hele opleiding rond mijn drukke baan gepland. Het avontuur kon beginnen!

 

Hoe gingen de lessen?
Nou, je moet weten dat ik ‘iets’ heb met examens. Ik ben gespannen en daardoor ben ik niet mezelf. Ik ben geen snelle leerling en dat wil ik ook niet zijn, maar met een motor moet je sneller reageren dan met de auto. Dit kon ik niet direct laten zien, wat best vervelend was, want ik ben best streng voor mezelf. Gelukkig hebben Arie en Sasja me er doorheen geloodst. Ze hebben beiden veel ervaring en weten precies waar leerlingen tegenaan lopen en wat hun moeilijkheden zijn.

 

En is het gelukt?
Ja! Ik ben geslaagd voor het praktijkexamen! Op 3 april jl.

 

Wat is het eerste wat je gaat doen?
Een Harley Davidson 48 kopen! Hij staat al klaar! De zomer komt eraan en ik ben er helemaal klaar voor, vertelt Nadia met een grote lach op haar gezicht!

 

Wil je ook eens een proefles op de motor? Kies dan voor onze Try the Bike. Wij zijn er klaar voor, de zomer komt eraan en we kunnen de planning van de opleiding afstemmen op jouw agenda. Klik hier https://brunen.nl/rijbewijzen/motorrijbewijs/try-the-bike-enschede/