JE RIJBEWIJS HALEN IN 10 DAGEN

10 DAAGSE RIJOPLEIDING

Prijs: € 1499,00*
Duur: 10 werkdagen of in overleg
inhoud: 37 lessen + rijexamen*

* Betaling in termijnen
* Legeskosten inhuren CBR Rijexaminator worden apart gefactureerd tegen 0% btw.
Als er rijlessen over zijn na het slagen voor het rijbewijs worden deze terugbetaald

SNEL JE RIJBEWIJS HALEN IN 10 DAGEN?

De 10 daagse rijopleiding

 

Met onze 10 daagse rijopleiding heb je de gelegenheid om in een zeer korte periode je rijbewijs te halen! Vooral in de vakantieweken bestaat de mogelijkheid om zowel de rijlessen als je rijexamen te plannen.

 

Wil jij in een periode van 10 dagen je rijbewijs halen?

Boek dan nu online de 10 daagse rijopleiding en vervolgens de gratis proefles. Na afloop kan de gemaakte planning worden aangepast op basis van het advies aan het einde van jouw proefles.

Hoe werkt een rijopleiding in 10 dagen?

 

Belangrijk is dat je voorafgaand aan de 10 daagse rijopleiding in het bezit bent van je theoriecertificaat. Vanaf 16 jaar kun je je theorie examen halen. In 4 stappen kan je je rijopleiding in 10 dagen plannen, wat moet je doen?

 

  1. Theoriecursus plannen
  2. CBR auto theorie examen plannen (min.16 jaar)
  3. Gratis proefles plannen
  4. 10 daagse rijopleiding + rijexamen plannen


Theorieboek nodig? Kijk in onze webshop

weken wachttijd CBR rijexamen bij Brunen elders 10 weken

Bij Brünen hebben we slechts 4 a 5 weken wachttijd.
Wil jij deze zomer je rijbewijs halen? In 10 dagen of in eigen tempo?
Plan dan nu een gratis proefles 
Na afloop reserveren wij in de gewenste vakantieperiode jouw rijopleiding.
In 10 dagen je rijopleiding?  klik hier

button webshop

10 daagse opleiding

 

Vanaf de 1ste rijlessen zal jouw rijinstructeur samen met jou de instructieonderdelen intensief beoefenen zodat je na 10 dagen, je rijexamen bij het CBR kunt afleggen. Je leert de basisvaardigheden van het autorijden, de bijzondere verrichtingen en navigatie rijden. Daarnaast onder andere de wegen buiten de bebouwde kom, auto- en snelwegen. Ook behoort de Arnhemrit (snelwegtraining) als vast onderdeel binnen de 10 daagse rijiopleiding.

Opleidingskosten

 

De kosten van de 10 daagserijopleiding is geheel afhankelijk van de aantal benodigde rijlessen. Ga je uit van 15 à 20 rijlessen + rijexamen (incl. legeskosten) dan moet je rekening houden met ongeveer € 900,- en € 1100,- Een extra rijles kost € 42,- Een gemiddelde opleiding van 37 lesuren + rijexamen kost € 1499,00 (deze kun je direct online plannen). Als er rijlessen over zijn na het slagen voor het rijbewijs worden deze terugbetaald

Vakantie opleiding

 

Wanneer je de rijopleiding in een vakantieperiode wilt volgen dan adviseren wij om ver van te voren de rijopleiding te reserveren. Wij zullen direct je rijexamen reserveren zodat je zeker bent van een plek voor de 10 daagse rijopleiding. Vooral na schoolexamens is er veel vraag naar de versnelde 10 daagse rijopleiding. Reserveer dus ruim van te voren je rijopleiding en plan nu direct een gratis proefles!