Geslaagd door middel van een faalangst examen

Eerst even een korte inleiding want ik wil graag iets met je delen. De groei en grootte van onze rijschool wordt niet alleen bepaald door het aantal leerlingen dat op jaarbasis voor ons kiest. De groei, grootte en ook de kwaliteit van Brünen is mede ook het resultaat van alle nieuwe persoonlijke klantervaringen. Deze ervaringen […]

Van vuilnisman naar vrachtwagenchauffer. Het bijzondere verhaal van Jaron Buwalda

Soms kom je bijzondere mensen tegen. Bijzondere mensen met bijzondere verhalen. Zo ook Jaron Buwalda.
Jaron kan, ondanks zijn autisme, een CE opleiding volgen. Zijn passie, toewijding en doorzettingsvermogen heeft veel mensen doen verbazen. Niet iedereen had het volste vertrouwen in Jaron.
Hij doet het perfect! Jaron is geslaagd voor alle tests en theorie-examens. Hij is een vechter en gaat volledig zijn droom leven! Van vuilnisman tot vrachtwagenchauffer. Hoe bijzonder!

Hoe wordt je rijinstructeur?

Wil je rijinstructeur worden? Lijkt dit je droombaan dan zijn er verschillende omscholingsmogelijkheden welke ook gefinanceerd kunnen worden door uitkeringsinstanties. In deze blog heb ik een aantal handige tips voor je!

Bij ons draait het om joü!

Er zijn best veel rijscholen in Enschede en omgeving. Hoe kies jij nu de rijschool die goed is voor jou. Wat is belangrijk voor jou? Je budget, een klik met je instructeur, flexibiliteit, rekening houden en ondersteuning met faalangst? In deze blog leg ik je graag uit wie wij zijn.

Hoe gaat een proefles bij ons?

Veel leerlingen vinden een eerste rijles best spannend maar eigenlijk valt het best wel mee. Remmen, optrekken, koppelen en spiegels kijken. Uiteindelijk gaat het allemaal vanzelf

Het slagingspercentage van onze leerlingen is hoog!

Brünen staat op nummer 1 en daar zijn we enorm trots op!
Van de vijftig grootste en meest professionele rijscholen van Nederland, heeft Verkeerscollege Brünen het hoogste slagingspercentage.
Sinds ik op 1 maart 2010 ben begonnen met werken voor Brünen werd het me snel duidelijk dat dit familiebedrijf, vanaf de oprichting in 1961, altijd heeft geïnvesteerd in de beroepsmatige kennis en professionalisering van hun rijinstructeurs. Daarmee hebben we naam gemaakt.

Het ‘Zelfreflectie’ formulier. Wat is dat nu precies?

Wanneer je de Tussentijdse Toets moet doen of je examen gaat rijden, moet je vooraf het formulier ‘zelfreflectie’ invullen. Een opmerking die ik vaak hoor van mijn leerlingen is dat ze het moeilijk vinden zichzelf te beoordelen. En eigenlijk is het niet zo ingewikkeld. In deze blog heb ik een aantal tips voor je en schets ik een aantal situaties.

Tijdens examen binnen en buiten de bebouwde kom

Tijdens je praktijkexamen rij je routes binnen en buiten de bebouwde kom. Hier kun je verschillende situaties tegenkomen die even lastig kunnen zijn. Blijf in elke situatie vooral rustig.
In deze blog heb ik een aantal handige tips maken die je ondersteunen in het maken van de goede keuzes.