De Tussentijdse Toets

De Tussentijdse Toets is jouw voorbereiding op je examen.
Wat verwacht een examinator precies van je en wat kun jij ongeveer verwachten tijdens deze toets?

Verkeerscollege Brünen beste rijschool in vakblad Rij-instructie

Van de 50 grootste rijscholen van Nederland heeft Verkeerscollege Brunen het hoogste slagingspercentage. Dit is kortgeleden bekend gemaakt door vakblad rij-instructie, een autoriteit in de rijschoolbranche. We staan op nummer 1 en daar zijn we enorm trots op! Sinds de oprichting van onze rijschool, in 1961, hebben wij altijd geïnvesteerd in de kennis en professionaliteit […]

Je eerste rijles!

Veel leerlingen vinden een eerste rijles best spannend maar eigenlijk valt het best wel mee. Remmen, optrekken, koppelen en spiegels kijken. Uiteindelijk gaat het allemaal vanzelf

Evert Moraal is nu chauffeur in Noorwegen

Evert Moraal kwam over van Noorwegen naar Enschede om zijn C/E rijbewijs te halen zodat hij snel als chauffeur aan het werk kon in het familiebedrijf. Een ongekende prestatie want binnen 3 maanden was hij geslaagd.

Arne Pas. Van koerier naar chauffeur

Arne is begonnen als bezorger van maaltijden met een simpel busje. Nu Arne bij ons zijn C rijbewijs heeft gehaald voorziet hij nu grote instellingen van maaltijden door heel Nederland.
Van koerier naar vrachtwagenchauffeur.

Abel Busz ‘1 jaar later’

Abel heeft een jaar geleden zijn rijbewijs gehaald om te gaan rondtrekken in Africa waar hij meer dan 10.000 KM heeft gereden over onverharde wegen. De meest onvergetelijke avonturen heeft hij daar beleefd.

Kim Alferink ‘1 jaar later’

Kim haalde een jaar geleden bij ons haar rijbewijs en het gaat heel goed! Fileparkeren vind ik nog wel eng, maar het houd me niet tegen om binnenkort te gaan voor mijn aanhangerrijbewijs zodat ik met mijn paard naar wedstrijden kan.

Kristine Bardsen

Super spannend! Ging ik mijn rijbewijs halen voordat ik naar Noorwegen vertrok voor mijn stage? Dit was mijn enige kans. Gelukkig vond ik de rijlessen onwijs leuk! Hierdoor liep mijn rijopleiding soepel en is het me in 1 keer gelukt!

Merel van Asselt

Ik had al een onwijs goede ervaring met de scooteropleiding van Brünen. Ik was zo enthousiast dat ik ook mijn autorijbewijs bij Brünen wilde halen. Elke week vanuit Duiven naar Enschede voor rijles. Door volledige steun van mijn ouders en mijn Rijcoach ben ik in 1 keer geslaagd!