Bij ons draait het om jou!

Er zijn best veel rijscholen in Enschede en omgeving. Hoe kies jij nu de rijschool die goed is voor jou. Wat is belangrijk voor jou? Je budget, een klik met je instructeur, flexibiliteit, rekening houden en ondersteuning met faalangst? In deze blog leg ik je graag uit wie wij zijn.

Tijdens examen binnen en buiten de bebouwde kom

Tijdens je praktijkexamen rij je routes binnen en buiten de bebouwde kom. Hier kun je verschillende situaties tegenkomen die even lastig kunnen zijn. Blijf in elke situatie vooral rustig.
In deze blog heb ik een aantal handige tips maken die je ondersteunen in het maken van de goede keuzes.

Pech onderweg? Da’s balen! En nu?

Pech onderweg krijg je vaak op een onverwacht en ongelukkig moment. Pech op de snelweg of in de stad? In deze blog heb ik een aantal handige tips voor je. Ook heb ik een aantal links naar pechhulpdiensten voor je.

Het slagingspercentage van onze leerlingen is hoog!

Brünen staat op nummer 1 en daar zijn we enorm trots op!
Van de vijftig grootste en meest professionele rijscholen van Nederland, heeft Verkeerscollege Brünen het hoogste slagingspercentage.
Sinds ik op 1 maart 2010 ben begonnen met werken voor Brünen werd het me snel duidelijk dat dit familiebedrijf, vanaf de oprichting in 1961, altijd heeft geïnvesteerd in de beroepsmatige kennis en professionalisering van hun rijinstructeurs. Daarmee hebben we naam gemaakt.

Het ‘Zelfreflectie’ formulier. Wat is dat nu precies?

Wanneer je de Tussentijdse Toets moet doen of je examen gaat rijden, moet je vooraf het formulier ‘zelfreflectie’ invullen. Een opmerking die ik vaak hoor van mijn leerlingen is dat ze het moeilijk vinden zichzelf te beoordelen. En eigenlijk is het niet zo ingewikkeld. In deze blog heb ik een aantal tips voor je en schets ik een aantal situaties.

Je eerste auto!

Je eerste auto kopen? Hier moet je op letten. Hoeveel kilometers ga je rijden? Ga je de auto gebruiken voor woon/werkverkeer, welke vaste lasten kun je verwachten, kijk je eerst op Marktplaats of ga je direct naar een officiele autodealer? In deze blog heb ik een aantal tips voor je.

Het Rijexamen

Het praktijkexamen is iets waar je wekenlang naartoe werkt en eindelijk is het dan zover. Hoe gaat zo’n examen nu precies en wat word er van mij verwacht?

De Tussentijdse Toets

De Tussentijdse Toets is jouw voorbereiding op je examen.
Wat verwacht een examinator precies van je en wat kun jij ongeveer verwachten tijdens deze toets?

Je eerste rijles!

Veel leerlingen vinden een eerste rijles best spannend maar eigenlijk valt het best wel mee. Remmen, optrekken, koppelen en spiegels kijken. Uiteindelijk gaat het allemaal vanzelf