Auto theorie

Direct online plannen

Met het online reserveringssysteem kun jij zelf direct je een theoriecursus en CBR theorie-examen plannen. CBR theorie-examen locatie is Enschede. Wij hebben geen wachttijden

100% kans van slagen

Met de beste theorie docenten en 60 jaar ervaring bieden wij met onze high speed theorie cursus een opleiding met garantie en 100% kans van slagen. Onbeperkt cursus bijwonen en gratis bijles!

Minder autorijlessen

Met het volgen van onze high speed theoriecursus heb je een betere basis van de verkeerstheorie waardoor je tijdens de rijles geen dure lesminuten verliest door uitleg over de verkeersregels.

 

 

Webshop

Wij adviseren de High-speed Theorieboek + online CBR theorie- examentraining a € 45,95

Ga naar de webshop

High speed theorie cusus met thema-avonden

Waarom een auto theoriecursus volgen?

De huidige CBR theorie-examen is moeilijker gemaakt voor leerlingen die het proberen met zelfstudie. Als je onze theoriecursus bijwoont, verhoog je de kans van slagen aanzienlijk. Daarnaast investeer je in je verkeerskennis. De nieuwste examenvragen worden tijdens de cursus intensief doorgenomen.

Waar en wanneer?

Je kunt de theoriecursus in 1 (zater)dag, 4 middagen of 3 avonden volgen. Altijd dichtbij huis, want er zijn maar liefst 4 locaties waar we de cursussen verzorgen:

  • Almelo, Enschede, Hengelo, Oldenzaal

Extra cursussen bijwonen & garantie (Theorie blok)

Je mag de cursus vaker bijwonen zonder extra kosten! Haal je je theorie niet de eerste keer?  En wil je niet nog een hele cursus volgen? Volg dan een van onze thema-avonden. Een los examen kost €46,50

Het CBR theorie-examen

Je mag autorijles volgen zonder theoriecertificaat. Voor je Tussentijdse Toets van het CBR moet je wél geslaagd zijn voor het auto theorie-examen! Bovendien scheelt het in het aantal benodigde rijlessen als je al kennis hebt opgedaan van de verkeersregels en weet hoe je je in het verkeer moet gedragen.
Het CBR auto theorie-examen toetst namelijk op verschillende onderdelen zoals:

  • kennis van verkeersregels
  • verkeersinzicht
  • rijgedrag (verantwoordelijkheid)

Kosten;

De totale kosten van € 168,00 bestaat uit 3 stappen: stap 1). plan online de gewenste cursusdata en plaats. Je betaald hiervoor € 123,05. stap 2) Bel of mail de rijschool voor een theorie examen datum. De kosten zitten in het bedrag. stap 3). Voor het high speedlesmateriaal, examentraining betaal je € 44,95  High speed theoriepakket kun je bestellen in onze webshop.
lesmateriaal wordt thuis bezorgd!
Na het inplannen krijg je standaard een bevestigingsmail met info

Stel een vraag

Wij helpen je graag!

Gratis proefles plannen

    Proefles hoeft niet te starten vanuit je woonplaats. Meerdere keuzes mogelijk!
    Door alvast je beschikbare tijden door te geven kunnen wij zo snel mogelijk een proefles inplannen. Mocht je alsnog niet kunnen? Geen probleem dan plannen wij in overleg een nieuwe datum.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ