Auto theorie

Direct online plannen

Met het online reserveringssysteem kun jij zelf direct je een theoriecursus en CBR theorie-examen plannen. CBR theorie-examen locatie is Enschede. Wij hebben geen wachttijden

100% kans van slagen

Met de beste theorie docenten en 60 jaar ervaring bieden wij met onze high speed theorie cursus een opleiding met garantie en 100% kans van slagen. Onbeperkt cursus bijwonen en gratis bijles!

Minder autorijlessen

Met het volgen van onze high speed theoriecursus heb je een betere basis van de verkeerstheorie waardoor je tijdens de rijles geen dure lesminuten verliest door uitleg over de verkeersregels.

 

 

Webshop

Wij adviseren de High-speed Theorieboek + online CBR theorie- examentraining a € 45,95

Ga naar de webshop

High speed theorie cusus met thema-avonden

Waarom een auto theoriecursus volgen?

De huidige CBR theorie-examen is moeilijker gemaakt voor leerlingen die het proberen met zelfstudie. Als je onze theoriecursus bijwoont, verhoog je de kans van slagen aanzienlijk. Daarnaast investeer je in je verkeerskennis. De nieuwste examenvragen worden tijdens de cursus intensief doorgenomen.

Waar en wanneer?

Je kunt de theoriecursus in 1 (zater)dag, 4 middagen of 3 avonden volgen. Altijd dichtbij huis, want er zijn maar liefst 4 locaties waar we de cursussen verzorgen:

  • Almelo, Enschede, Hengelo, Oldenzaal

Extra cursussen bijwonen & garantie (Theorie blok)

Je mag de cursus vaker bijwonen zonder extra kosten! Haal je je theorie niet de eerste keer?  En wil je niet nog een hele cursus volgen? Volg dan een van onze thema-avonden. Een los examen kost €46,50

Het CBR theorie-examen

Je mag autorijles volgen zonder theoriecertificaat. Voor je Tussentijdse Toets van het CBR moet je wél geslaagd zijn voor het auto theorie-examen! Bovendien scheelt het in het aantal benodigde rijlessen als je al kennis hebt opgedaan van de verkeersregels en weet hoe je je in het verkeer moet gedragen.
Het CBR auto theorie-examen toetst namelijk op verschillende onderdelen zoals:

  • kennis van verkeersregels
  • verkeersinzicht
  • rijgedrag (verantwoordelijkheid)

Stel een vraag

Wij helpen je graag!

Door de corona-maatregelen en extreme wachttijden voor de theorie examens bij het CBR kunnen wij momenteel geen Motor-weekopleidingen aanbieden. Wel kun je een verkorte reguliere motoropleiding volgen. Boek een Try the Bike en wij plannen de rest!

De rijopleiding

Door de Corona maatregelen zijn wij genoodzaakt om onze scooterklassen, in sommige gevallen, in te korten. Daarnaast beperkt het CBR de rijschoolbranche door te werken met een quotum. Hierdoor kunnen veel minder leerlingen, dan normaal, nog maar examen doen. Omdat wij nog maar op 50% kunnen werken door het CBR, zijn wij genoodzaakt de prijzen van onze scooteropleiding aan te passen. Wat is er aan de hand?

Het CBR

Het CBR had voor de coronamaatregelen al een achterstand, dit is na 11 mei alleen maar verder opgelopen. Daarbovenop zijn er 125 examinatoren van de grofweg 700 examinatoren, durven niet te werken.
Kortom een levensgrote uitdaging voor het CBR en de rijschoolbranches. Zodra het CBR de problemen achter de voordeur heeft opgesloten, gaan wij weer terug naar onze gewone scooteropleiding!
De baas van het CBR, Alexander Pechtold, zegt hierover:
“Het feit dat dit grote aantal examinatoren niet kan werken en tevens dat het CBR alle zorgvuldigheid in acht neemt, leidt ertoe dat er geen 14.000 examens per week kunnen worden afgenomen, maar slechts 4.000. Later wordt dit aantal opgeschaald.”

Bron: https://www.rij-instructie.nl/nieuws/algemeen/24522/125-examinatoren-niet-inzetbaar-17-8-procent-van-totaal-aantal-

Corona maatregelen

Bij boeking van een dagopleiding of theorie-cursus krijg jij standaard van ons een document meegestuurd met alle coronamaatregelen. Deze hangen ook in de rijschool, zodat iedereen hiervan op de hoogte is.

Samen gezond!

Gratis proefles plannen

    Proefles hoeft niet te starten vanuit je woonplaats. Meerdere keuzes mogelijk!
    Door alvast je beschikbare tijden door te geven kunnen wij zo snel mogelijk een proefles inplannen. Mocht je alsnog niet kunnen? Geen probleem dan plannen wij in overleg een nieuwe datum.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ