Auto theorie

Direct online plannen

Met het online reserveringssysteem kun jij zelf direct je een theoriecursus en CBR theorie-examen plannen. CBR theorie-examen locatie is Enschede. Wij hebben geen wachttijden

100% kans van slagen

Met de beste theorie docenten en 60 jaar ervaring bieden wij met onze high speed theorie cursus een opleiding met garantie en 100% kans van slagen. Gratis CBR theorie herexamen

Minder autorijlessen

Met het volgen van onze high speed theoriecursus heb je een betere basis van de verkeerstheorie waardoor je tijdens de rijles geen dure lesminuten verliest door uitleg over de verkeersregels.

 

 

Webshop

Aanschaf High-speed Theorieboek + online CBR theorie- examentraining a € 42,95 is verplicht voor deelname en de garantie!

Ga naar de webshop

High speed theorie cusus met garantie

Waarom een auto theoriecursus volgen?

De huidige CBR theorie-examen is moeilijker gemaakt voor leerlingen die het proberen met zelfstudie. Als je onze theoriecursus bijwoont, verhoog je de kans van slagen aanzienlijk. Daarnaast investeer je in je verkeerskennis. De nieuwste examenvragen worden tijdens de cursus intensief doorgenomen.

Waar en wanneer?

Je kunt de theoriecursus in 1 (zater)dag, 4 middagen of 3 avonden volgen. Altijd dichtbij huis, want er zijn maar liefst 4 locaties waar we de cursussen verzorgen:

  • Almelo, Enschede, Hengel, Oldenzaal

Kosten;

De totale kosten van € 165,00 bestaat uit het online plannen van de cursus a € 122,05 . Je kiest zelf de locatie, datum en lestijden, wij plannen voor jou aansluitend het CBR theorie examen.Voor het high speedlesmateriaal, examentraining betaal je € 42,95  High speed theoriepakket kun je bestellen in onze webshop.

Het CBR theorie-examen

Je mag autorijles volgen zonder theoriecertificaat. Voor je Tussentijdse Toets van het CBR moet je wél geslaagd zijn voor het auto theorie-examen! Bovendien scheelt het in het aantal benodigde rijlessen als je al kennis hebt opgedaan van de verkeersregels en weet hoe je je in het verkeer moet gedragen.
Het CBR auto theorie-examen toetst namelijk op verschillende onderdelen zoals:

  • kennis van verkeersregels
  • verkeersinzicht
  • rijgedrag (verantwoordelijkheid)

Extra cursussen bijwonen & garantie (Theorie blok)

Je mag de cursus vaker bijwonen zonder extra kosten! Haal je je theorie niet de eerste keer? Wij geven in ons Theorie blok een gratis tweede CBR theorie examen t.w.v. € 45,00 als je zakt! Kosten theorie blok ( lesmateriaal, cursus, theorie examen en garantie) € 165,00

Stel een vraag

Wij helpen je graag!