Rijlespakketten

Welk pakket kies jij ? Laat het ons even weten en wij regelen de rest !  • Ik kies voor pakket

Wat kost een rijopleiding ?

Wat kost een gemiddelde rijopleiding? 

Volgens een landelijk onderzoek van het  CBR kost een gemiddeld rijopleiding in Nederland € 2300,-  (bron: CBR). Met ons 55 jaar ervaring weten wij welk pakket het beste bij jou past met daarin de onderdelen die nodig zijn om de kans van slagen ver boven het landelijk gemiddelde te houden. En lukt het niet dan staan wij garant voor een gratis CBR rijexamen. Boek een gratis en vrijblijvende proefles. Na afloop weet jij wat jouw rijopleiding kost.

Stel een vraag

Wij helpen je graag!

Mocht je minder rijlessen nodig hebben dan verrekenen wij jouw lesgeld!

De kosten voor het inhuren van een CBR rij-examinator bedraagt €108,00.
Op basis van wettelijke grondslag zijn wij verplicht deze kosten apart te factureren en zijn daarmee niet inbegrepen in de pakketprijs.

Direct jouw examendatum vastleggen?

Hiervoor dient de gezondheidsverklaring en machtiging te zijn voldaan, anders kan er geen examen worden vastgelegd. Voor de administratieve afhandeling/controle, bijstand en minimale wachttijden hiervan wordt €15,- in rekening gebracht.

Mocht het de eerste keer niet lukken. Geen zorgen! Met dit pakket mag je een gratis herexamen doen t.w.v. €282,-.

Naast het rijexamen heb je natuurlijk ook rijlessen nodig om de puntjes op de Ü te zetten.
Wij hebben de kortste examen wachttijden van Nederland, dat scheelt lessen en dat merk je onderaan de streep!

Bijzondere verrichtingen

Wij weten als geen ander hoe vervelend fileparkeren, U bochtjes maken, steken en andere bijzondere verrichtingen kunnen zijn. Daarom hebben wij ons rijlespakket hierop afgestemd. Onze ervaren rijcoaches begeleiden jou tot een topatleet in het verkeer. Na deze dagdeeltraining heb jij als geen ander de bijzondere verrichtingen onder de knie!

Snelwegtraining
Dit is een rit naar Arnhem en terug. Jij krijgt, samen met een medecursist, tijdens deze rit te maken verkeerssituaties die normaliter niet in Enschede en omstreken aanwezig zijn maar een cruciaal onderdeel vormen van de rijbevoegdheid en -ervaring. Hierbij kun je denken aan intensieve rijstrookwisselingen, trolly’s, ophaalbruggen en haarspeldbochten. Alles wat je extra nodig hebt om, in Nederland en daarbuiten, nergens voor verrassende verkeerssituaties te komen.

Duo-lessen
Het gaat hier om 6 duo-lessen. Deze worden voor de helft van het normale lesgeld in rekening bracht. Feitelijk rijdt u dus 3 volledige lesuren samen met een andere leerling.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ