Taxipas

Direct online plannen

Met ons online boekingssyteem kun je in 3 stappen direct een opleiding met aansluitend je rijexamen plannen. Geen wachttijden of inschrijfformulieren. Direct online geregeld!

Snelheid & op maat

Met ons uitgekiende opleidingsplan en online reserveringsysteem bieden wij jou een complete opleiding waarin jij binnen een zeer korte periode de opleiding hebt afgerond

Laagste prijsgarantie

Kandidaten uit heel Nederland komen voor de 1 daagse opleiding naar Brunen. Wij bieden de laagste prijsgarantie op deze opleiding

De theorie

Wil je eerst zelf de theorie gaan halen, dan helpen wij jou ook, hoe?
Je kunt bij ons een Taxi theorie examen reserveren. In onze webshop kun je de taxi leermiddelen en examen training bestellen.
Het theorie-examen is de eerste stap voor het halen van je taxipas. Je mag dit examen al afleggen met een leeftijd van 17 jaar.

Het theorie-examen voor je taxirijbewijs duurt zestig minuten en bestaat uit veertig meerkeuzevragen over verschillende onderdelen. Zo kun je vragen verwachten over wet- en regelgeving en gewenste houding en gedrag. Ons online theoriestudiepakket (te bestellen in de webshop) geeft rustige en duidelijke uitleg over alle onderdelen.

De praktijk

Voordat je op examen gaat, vinden er praktijklessen plaats. Tijdens deze praktijklessen wordt er uitgebreid op het examen ingegaan, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Indien gewenst zijn er uiteraard meer lessen mogelijk.

Inhoud taxi praktijkexamen:

Examenvorm   : praktijkrit en mondelinge toets objecten/straatkennis
Duur                : praktijkrit duurt 70 minuten, de mondelinge toets 15 minuten
Toelating         : geldig rijbewijs, goedgekeurd voertuig
Geldigheid       : het deelcertificaat is 1 jaar geldig
Document       : Zelf stadsplattegrond meenemen

 

In onze praktijkopleiding gaan we  rijden in Enschede. Alle belangrijke examenobjecten worden bezocht, waarbij de nadruk ligt op “het nieuwe rijden”, het navigatiesysteem, klantgerichtheid, alsmede de voertuig-documenten.

Onze opleiding is compact, maar we durven stellig te beweren dat het voldoende is om goed voorbereid aan het praktijkexamen te beginnen

3 Praktijklessen + CBR taxipraktijk examen + examenvoertuig

Voordeelpakket Taxi

Wat krijg je voor de totaalprijs?

Theorie en Pratkijk in 1 pakket

  • 1 theorieboek
  • 1 oefencode voor internet examen training
  • 1 theorie-examen
  • 5 praktijklessen (1 dagdeel)
  • 1 praktijkexamen

Jouw Taxipas in 3 stappen

Theorie taxi studiepakket

Succes gegarandeerd

Alles voor je taxi theorieopleiding bestel je in de webshop

Deel 1: Theorie

Het theorie-examen is de eerste stap voor het halen van je taxi certificaat. Je mag dit examen al afleggen met een leeftijd van 17 jaar.

Het theorie-examen voor je taxirijbewijs duurt zestig minuten en bestaat uit veertig meerkeuzevragen over verschillende onderdelen. Zo kun je vragen verwachten over wet- en regelgeving en gewenste houding en gedrag. Ons online theoriestudiepakket (te bestellen in de webshop) geeft rustige en duidelijke uitleg over alle onderdelen. Neem contact met ons op en wij regelen in overleg een CBR theorie examen. Ook als je nog vragen hebt dan kun je gerust contact opnemen

Deel 2: Praktijk

Na het halen van je CBR theorie-examen kun je de weg op als taxichauffeur. Je volgt praktijklessen bij een van onze ervaren instructeurs. De praktijklessen zijn verdeeld over 3 dagdelen. Natuurlijk is het ook mogelijk om extra lessen te volgen. De lessen zijn bedoeld om je vaardigheden te ontwikkelen, maar ook om plezier te hebben.

Na de nodige theorie- en praktijkkennis te hebben opgedaan, is het tijd voor je CBR praktijkexamen. Na afloop van dit examen krijg je meteen de uitslag te horen. Ben je geslaagd? Super! Dan kan je een chauffeurskaart aanvragen bij Kiwa Register. De chauffeurskaart is een vergunning om het beroep als taxichauffeur uit te mogen voeren.

Ik heb een vraag

Zo gaat het taxi examen

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Neem contact met mij op over