Trekkerrijbewijs

Direct online plannen

Met ons online reserveringssysteem kun jij altijd overal je theorie examen plannen en een proefles. Ook de theorie leermiddelen in onze webshop

Snelheid & op maat

Met ons uitgekiende opleidingsplan en online reserveringsysteem bieden wij jou een complete opleiding waarin jij binnen een zeer korte periode de opleiding hebt afgerond

Via werkgever

Via jouw werkgever of voor zakelijke klanten verwijzen wij naar onze bedrijfspagina Ook kunnen wij bemiddelen naar een baan met jouw toekomstige werkgever.

In 4 stappen naar je T rijbewijs

Theorie examen

Het theorie-examen is de eerste stap voor het halen van je trekkerrijbewijs. Wist je dat je dit examen al mag afleggen met een leeftijd van 15,5 jaar?
Het theorie-examen voor rijbewijs T bestaat uit 50 vragen over diverse onderdelen. Zo kun je vragen verwachten over verkeersregels en veiligheidseisen. Door middel van het e-learning theoriepakket kun je voor het examen studeren. Het is niet erg als je er nog niet zo veel over weet, want je mag onze theoriecursus gratis bijwonen. Nog een pluspunt: deze cursus volg je zo vaak als je wilt!

Plan je theorie

Proefles

Om een goede inschatting te maken plannen wij 2 tractorrijllessen uit het tractor pakket ter kennismaking. Wij willen jou goed voorbereiden om het rijexamen. Heb je voldoende aan de resterende 10 rijlessen of kun je beter nog wat extra rijlessen erbij gebruiken. Na afloop krijg je een gratis en vrijbljvend advies.

De kosten van deze 2 tractor rijllessen zitten in het pakket.
Stuur via onderstaande link een verzoek voor deze 2 tractorrijlessen, wij zullen zsm contact opnemen voor het maken van een afspraak.

Inhoud Totaalpakket T-rijbewijs

  • Theorie cursus bijwonen (onbeperkt)
  • CBR theorie examen*
  •   2 intake rijlessen
  • 12 rijlessen
  • CBR Rijexamen T-rijbewijs
  • CBR legeskosten (inhuren rijexaminator tractor)

*Heb je een theorie examen gepland dan brengen wij het bedrag van € 50,00 in mindering op het pakket.

Prijzen zijn inclusief btw

Theorie Webshop

zelfstudiepakket Trekker-rijbewijs

Bestel je in de Webshop

Ik heb een vraag

Zo gaat het CBR tractor examen

 

 

Neem contact met mij op over