Trekkerrijbewijs

Direct online plannen

Met ons online reserveringssysteem kun jij altijd overal je theorie-examen plannen en een proefles. Ook de theorie leermiddelen in onze webshop

Snelheid en op Maat

Na je proefles kunnen wij de gehele tractoropleiding plannen. Theorie en praktijk plannen wij in de gewenste periode, snelheid en overleg

Subsidie tractor

Volg jij een studie in de grond, groen of infra dan kun je tot € 850,= teruggave krijgen! Voor meer info verwijzen wij naar: https://www.groengrondinfra.nl/t-rijbewijs/ Of bel ons: 053-4311111 en wij helpen jou!

In 4 stappen naar je T rijbewijs

Theorie examen

Het theorie-examen is de eerste stap voor het halen van je trekkerrijbewijs. Wist je dat je dit examen al mag afleggen met een leeftijd van 15,5 jaar?
Het theorie-examen voor rijbewijs T bestaat uit 50 vragen over diverse onderdelen. Zo kun je vragen verwachten over verkeersregels en veiligheidseisen. Door middel van het e-learning theoriepakket kun je voor het examen studeren. Het is niet erg als je er nog niet zo veel over weet, want je mag onze theoriecursus gratis bijwonen. Nog een pluspunt: deze cursus volg je zo vaak als je wilt!

Inhoud pakket A voor  T-rijbewijs


( totaalprijs excl. btw € 1123,84)

Onderstaande totaalprijs is inclusief btw

Inhoud pakket B voor  T-rijbewijs


( totaalprijs excl. btw € 1371,77)
Onderstaande totaalprijs is inclusief btw

Inhoud pakket C voor  T-rijbewijs


( totaalprijs excl. btw € 1619,71)
Onderstaande totaalprijs is inclusief btw

Theorie Webshop

zelfstudiepakket Trekker-rijbewijs

Bestel je in de Webshop

Ik heb een vraag

Zo gaat het CBR tractor examen

 

 

Gratis proefles plannen

    Proefles hoeft niet te starten vanuit je woonplaats. Meerdere keuzes mogelijk!
    Door alvast je beschikbare tijden door te geven kunnen wij zo snel mogelijk een proefles inplannen. Mocht je alsnog niet kunnen? Geen probleem dan plannen wij in overleg een nieuwe datum.

Theorie-examen

De theorie is 1 van de lastigste onderdelen van de rijopleiding.

Heb jij al een theorie-examen bij ons geboekt en schaf je daarna pas een pakket aan? Geen probleem. Wij verrekenen het theorie-examen voor jou in de pakketprijs. In de pakketten zit standaard 1 theorie-examen!

Wil jij gebruik maken van de theoriecursus? Bel naar 053-4311111 en wij plannen een cursus voor jou in.
Of stuur via onderstaande link “Neem contact met mij op” een verzoek voor het theorie-examen, wij zullen z.s.m. contact opnemen voor het maken van een afspraak.

Proefles

Om een goede inschatting te maken plannen wij 2 tractorrijlessen uit het tractor pakket ter kennismaking.

Met welke tractor pakket kun jij in 1 keer je T rijbewijs halen?

Na afloop krijg je een vrijblijvend advies, je zit dus nergens aan vast!  Wij willen jou goed voorbereiden om het rijexamen zo snel mogelijk te halen.

De kosten van deze 2 tractor rijlessen zitten in het pakket, mocht je dus ervoor kiezen verder te gaan dan worden de proeflessen verwerkt in het pakket.
Stuur via onderstaande link “Neem contact met mij op” een verzoek voor deze 2 tractorrijlessen, wij zullen z.s.m. contact opnemen voor het maken van een afspraak.

Mocht je minder rijlessen nodig hebben dan verrekenen wij jouw lesgeld!

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Neem contact met mij op over