Trekkerrijbewijs

Direct online plannen

Met ons online reserveringssysteem kun jij altijd overal je theorie-examen plannen en een proefles. Ook de theorie leermiddelen in onze webshop

Snelheid en op Maat

Na je proefles kunnen wij de gehele tractoropleiding plannen. Theorie en praktijk plannen wij in de gewenste periode, snelheid en overleg

Subsidie tractor

Volg jij een studie in de grond, groen of infra dan kun je tot € 850,= teruggave krijgen! Voor meer info verwijzen wij naar: https://www.groengrondinfra.nl/t-rijbewijs/ Of bel ons: 053-4311111 en wij helpen jou!

In 4 stappen naar je T rijbewijs

Theorie examen

Het theorie-examen is de eerste stap voor het halen van je trekkerrijbewijs. Wist je dat je dit examen al mag afleggen met een leeftijd van 15,5 jaar?
Het theorie-examen voor rijbewijs T bestaat uit 50 vragen over diverse onderdelen. Zo kun je vragen verwachten over verkeersregels en veiligheidseisen. Door middel van het e-learning theoriepakket kun je voor het examen studeren. Het is niet erg als je er nog niet zo veel over weet, want je mag onze theoriecursus gratis bijwonen. Nog een pluspunt: deze cursus volg je zo vaak als je wilt!

Inhoud pakket A voor  T-rijbewijs

 • Theorie cursus bijwonen (onbeperkt)
 • CBR theorie examen
 • 14 rijlessen (incl:  2 intake proefrijlessen)
 • CBR Rijexamen T-rijbewijs
 • CBR legeskosten (inhuren rijexaminator tractor)
 • Geld terug garantie
 • Subsidie 1 voor leerlingen Groen Grond en Infraopleidingen tot € 850,=  klik hier
 • Subsidie 2 voor leerlingen Open Teelten Landbouw tot 1.800,= klik hier


( totaalprijs excl. btw € 1123,84)

Onderstaande totaalprijs is inclusief btw

Inhoud pakket B voor  T-rijbewijs

 • Theorie cursus bijwonen (onbeperkt)
 • CBR theorie examen
 • 19 rijlessen (incl:  2 intake proefrijlessen)
 • CBR Rijexamen T-rijbewijs
 • CBR legeskosten (inhuren rijexaminator tractor)
 • Geld terug garantie
 • Subsidie 1 voor leerlingen Groen Grond en Infraopleidingen tot € 850,=  klik hier
 • Subsidie 2 voor leerlingen Open Teelten Landbouw tot 1.800,= klik hier


( totaalprijs excl. btw € 1371,77)
Onderstaande totaalprijs is inclusief btw

Inhoud pakket C voor  T-rijbewijs


( totaalprijs excl. btw € 1619,71)
Onderstaande totaalprijs is inclusief btw

Theorie Webshop

zelfstudiepakket Trekker-rijbewijs

Bestel je in de Webshop

Ik heb een vraag

Zo gaat het CBR tractor examen

 

 

Door de corona-maatregelen en extreme wachttijden voor de theorie examens bij het CBR kunnen wij momenteel geen Motor-weekopleidingen aanbieden. Wel kun je een verkorte reguliere motoropleiding volgen. Boek een Try the Bike en wij plannen de rest!

De rijopleiding

Door de Corona maatregelen zijn wij genoodzaakt om onze scooterklassen, in sommige gevallen, in te korten. Daarnaast beperkt het CBR de rijschoolbranche door te werken met een quotum. Hierdoor kunnen veel minder leerlingen, dan normaal, nog maar examen doen. Omdat wij nog maar op 50% kunnen werken door het CBR, zijn wij genoodzaakt de prijzen van onze scooteropleiding aan te passen. Wat is er aan de hand?

Het CBR

Het CBR had voor de coronamaatregelen al een achterstand, dit is na 11 mei alleen maar verder opgelopen. Daarbovenop zijn er 125 examinatoren van de grofweg 700 examinatoren, durven niet te werken.
Kortom een levensgrote uitdaging voor het CBR en de rijschoolbranches. Zodra het CBR de problemen achter de voordeur heeft opgesloten, gaan wij weer terug naar onze gewone scooteropleiding!
De baas van het CBR, Alexander Pechtold, zegt hierover:
“Het feit dat dit grote aantal examinatoren niet kan werken en tevens dat het CBR alle zorgvuldigheid in acht neemt, leidt ertoe dat er geen 14.000 examens per week kunnen worden afgenomen, maar slechts 4.000. Later wordt dit aantal opgeschaald.”

Bron: https://www.rij-instructie.nl/nieuws/algemeen/24522/125-examinatoren-niet-inzetbaar-17-8-procent-van-totaal-aantal-

Corona maatregelen

Bij boeking van een dagopleiding of theorie-cursus krijg jij standaard van ons een document meegestuurd met alle coronamaatregelen. Deze hangen ook in de rijschool, zodat iedereen hiervan op de hoogte is.

Samen gezond!

Gratis proefles plannen

  Proefles hoeft niet te starten vanuit je woonplaats. Meerdere keuzes mogelijk!
  Door alvast je beschikbare tijden door te geven kunnen wij zo snel mogelijk een proefles inplannen. Mocht je alsnog niet kunnen? Geen probleem dan plannen wij in overleg een nieuwe datum.

Theorie-examen

De theorie is 1 van de lastigste onderdelen van de rijopleiding.

Heb jij al een theorie-examen bij ons geboekt en schaf je daarna pas een pakket aan? Geen probleem. Wij verrekenen het theorie-examen voor jou in de pakketprijs. In de pakketten zit standaard 1 theorie-examen!

Wil jij gebruik maken van de theoriecursus? Bel naar 053-4311111 en wij plannen een cursus voor jou in.
Of stuur via onderstaande link “Neem contact met mij op” een verzoek voor het theorie-examen, wij zullen z.s.m. contact opnemen voor het maken van een afspraak.

Proefles

Om een goede inschatting te maken plannen wij 2 tractorrijlessen uit het tractor pakket ter kennismaking.

Met welke tractor pakket kun jij in 1 keer je T rijbewijs halen?

Na afloop krijg je een vrijblijvend advies, je zit dus nergens aan vast!  Wij willen jou goed voorbereiden om het rijexamen zo snel mogelijk te halen.

De kosten van deze 2 tractor rijlessen zitten in het pakket, mocht je dus ervoor kiezen verder te gaan dan worden de proeflessen verwerkt in het pakket.
Stuur via onderstaande link “Neem contact met mij op” een verzoek voor deze 2 tractorrijlessen, wij zullen z.s.m. contact opnemen voor het maken van een afspraak.

Mocht je minder rijlessen nodig hebben dan verrekenen wij jouw lesgeld!

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Neem contact met mij op over