Vrachtwagenrijbewijs

Met code 95

De opleiding vrachtwagenrijbewijs categorie C met vakbekwaamheid code 95 heb je nodig wanneer jij nationaal of internationaal vrachtwagen beroepschauffeur wil worden. Op deze pagina lees je meer over dit rijbewijs.

Zonder code 95

Je hebt een Vrachtautorijbewijs zonder code 95 nodig bij;

100% Subsidie

Ben jij werkende, werkzoekende of ZZp-er en woon jij in Twente? Dan kan jij je hele vrachtwagenopleiding met code 95 tot 100% vergoedt krijgen! Klik hier voor meer informatie! Boek snel een proefles en wij regelen de rest! info: transport@brunen.nl

In 5 stappen naar je vrachtwagenrijbewijs

 

Vrachtwagen kennsimakingsles

(90 min.)

Wil je kennis maken met het rijden op een vrachtwagen? Boek nu online een vrijblijvende proefles vrachtwagen van 90 minuten. Na afloop krijg je een persoonlijk advies en offerte!

Middels een speciaal opleidingsfonds kunnen wij bemiddelen zodat jij tot € 2500,= van jouw opleidingskosten vergoedt krijgt! Meer info: transport@brunen.nl ( met onderwerp ‘subsidie aanvraag’)

Proefles vrachtwagen

Vrachtwagen rijbewijs totaal voordeelpakket zonder code 95

Het opleidingstraject zonder code 95 ziet er als volgt uit:

 • Onderdeel Theorie
  Inhoud Theorie opleiding + examens:
  – Vakbekwaamheid 1 (RV1 Verkeer en Techniek)
  – Vakbekwaamheid 2 (V2C Administratie)
  – CBR Theorie examens

Totale kosten theorieopleiding:  € 595,-*
(prijzen zijn exclusief btw)
(*optie: online zelfstudie met examens korting € 300,=)

 • Onderdeel Praktijk
  Praktijkopleiding:
  – Aantal benodigde vrachtwagen rijlessen
  – Rijlessen en rijexamen vanaf locatie rijschool

Totale kosten praktijkopleiding: op aanvraag
De offerte kun je opvragen na een vrijblijvende proefles. Of je ontvangt een standaard offerte op basis van gemiddelde leerling.

Vrachtwagen rijbewijs totaal voordeelpakket met code 95

Het opleidingstraject met code 95 ziet er als volgt uit:

 • Onderdeel Theorie
  Inhoud Theorie opleiding + examens:
  – Vakbekwaamheid 1 (RV1 Verkeer en Techniek)
  – Vakbekwaamheid 2 (V2C Administratie)
  – Vakbekwaamheid 3 (V3C Cases)

Totale kosten theorieopleiding :  € 695,-*
(prijzen zijn exclusief btw)
(*optie: online zelfstudie met examens korting € 300,=)

 • Onderdeel Praktijk
  Inhoud Praktijk opleiding + examens:
  – Benodigde Praktijklessen + Rijexamen
  – Toets besloten terrein
  – Praktische toets

Totale kosten praktijkopleiding : op aanvraag
De offerte kun je opvragen na een vrijblijvende proefles. Of je ontvangt een standaard offerte op basis van gemiddelde leerling.

Vrachtwagen trekker oplegger cat.CE

Je kiest uit een particuliere, standaard of zakelijke offerte.

Kosten intake (proefles 90 min.) van € 161,00 voor € 125,-.

Na deze eerste twee kennismakingsrijlessen krijg je een persoonlijk advies en offerte. Je kunt je CE rijbewijs al in 2 à 4 dagdelen plannen met aansluitend het rijexamen

 • Een losse rijles kost € 81,68
 • Het rijexamen kost € 409,17
  (prijzen zijn incl.btw)

Uiteraard ben je ook van harte welkom op de rijschool voor een persoonlijke kennismaking en nader uitleg. De koffie staat klaar!

Theoriepakket

Leerboeken en examentraining

Alles voor je theorieopleiding bestel je in de webshop

Informatie over rijbewijs C / CE

Belastingteruggave of subsidie van de opleidingskosten

Je kunt voor deze opleiding een belastingteruggave aanvragen van de gemaakte opleidingskosten. Of kom jij in aanmerking voor een volledige vergoeding tot € 5000,- via het Twentsfonds voor Vakmanschap. Meer info of een afspraak voor een persoonlijk gesprek: transport@brunen.nl ( o.v.v. subsidie aanvraag Twentsfonds voor vakmanschap )

Wel of geen BTW kosten?

Er worden vrachtwagenopleidingen aangeboden waar geen BTW wordt berekend. Onze prijzen met BTW zijn goedkoper dan elders zonder BTW!

 

Subsidie voor de opleiding vrachtwagenchauffeur tot € 5000,-

Ben jij werkende, werkzoekende of ZZp-er en woon jij in Twente? Dan kan jij je hele vrachtwagenopleiding met code 95 tot 100% vergoedt krijgen! Heb je interesse? Klik hier voor meer informatie of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Baanbemiddeling

Investeer je zelf in de opleiding en ben je op zoek naar een baan in de transport of logistiek? Binnen ons netwerk hebben wij een selectieve groep bedrijven die wij kunnen aanraden.

 

Ik heb een vraag

Zo gaat je rijexamen

 

Door de corona-maatregelen en extreme wachttijden voor de theorie examens bij het CBR kunnen wij momenteel geen Motor-weekopleidingen aanbieden. Wel kun je een verkorte reguliere motoropleiding volgen. Boek een Try the Bike en wij plannen de rest!

De rijopleiding

Door de Corona maatregelen zijn wij genoodzaakt om onze scooterklassen, in sommige gevallen, in te korten. Daarnaast beperkt het CBR de rijschoolbranche door te werken met een quotum. Hierdoor kunnen veel minder leerlingen, dan normaal, nog maar examen doen. Omdat wij nog maar op 50% kunnen werken door het CBR, zijn wij genoodzaakt de prijzen van onze scooteropleiding aan te passen. Wat is er aan de hand?

Het CBR

Het CBR had voor de coronamaatregelen al een achterstand, dit is na 11 mei alleen maar verder opgelopen. Daarbovenop zijn er 125 examinatoren van de grofweg 700 examinatoren, durven niet te werken.
Kortom een levensgrote uitdaging voor het CBR en de rijschoolbranches. Zodra het CBR de problemen achter de voordeur heeft opgesloten, gaan wij weer terug naar onze gewone scooteropleiding!
De baas van het CBR, Alexander Pechtold, zegt hierover:
“Het feit dat dit grote aantal examinatoren niet kan werken en tevens dat het CBR alle zorgvuldigheid in acht neemt, leidt ertoe dat er geen 14.000 examens per week kunnen worden afgenomen, maar slechts 4.000. Later wordt dit aantal opgeschaald.”

Bron: https://www.rij-instructie.nl/nieuws/algemeen/24522/125-examinatoren-niet-inzetbaar-17-8-procent-van-totaal-aantal-

Corona maatregelen

Bij boeking van een dagopleiding of theorie-cursus krijg jij standaard van ons een document meegestuurd met alle coronamaatregelen. Deze hangen ook in de rijschool, zodat iedereen hiervan op de hoogte is.

Samen gezond!

Gratis proefles plannen

  Proefles hoeft niet te starten vanuit je woonplaats. Meerdere keuzes mogelijk!
  Door alvast je beschikbare tijden door te geven kunnen wij zo snel mogelijk een proefles inplannen. Mocht je alsnog niet kunnen? Geen probleem dan plannen wij in overleg een nieuwe datum.

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Neem contact met mij op

Camper / Beroepsopleidingen