Björn begon op zijn 17e met werken in de bouw. Hij werd elke ochtend opgehaald door zijn collega’s, waardoor hij het rijbewijs eigenlijk nooit gemist heeft. Toen hij 30 werd, behaalde hij zijn theorie. Toen hij voor zijn praktijk wilde, moest hij dit staken omdat hij bepaalde medicijnen kreeg waardoor het auto rijden tijdelijk niet meer mocht.

Björn is inmiddels 42, getrouwd en woont samen met zijn gezin, waaronder zijn vrouw en 2 kinderen in Hengelo. Hij verteld dat hij graag leuke dingen gaat doen met de kids. Ze gaan dan op de fiets. Toen hij weer mocht beginnen met lessen, moest hij ook opnieuw zijn theorie behalen. Dit koste hem veel moeite, maar na 6 á 7 keer toch op 3 december 2018 geslaagd! Hij vertelt: ‘Nadat ik geslaagd was voor mijn theorie, regende het onwijs hard. Ik fietste terug naar huis en besloot een stuk taart te halen voor de kids. Ik was zo blij, ik beloofde mezelf dat ik binnenkort niet meer door de regen hoef te fietsen!”. Nu hij weer voor zijn praktijk mag en druk aan het lessen is, heeft hij er voor gekozen om te lessen in een automaat. Dit scheelt veel tijd, maar ook geld. Als Björn straks zijn rijbewijs heeft, wil hij graag op vakantie met het gezin, met de auto naar Oostenrijk. Dat is zijn grootste uitdaging.