Wij zoeken, in ons team, een enthousiaste collega

* Ben je in opleiding dan kunnen wij na je stage een vast contract aanbieden!

Werkzaamheden

Als rijinstructeur bij Verkeerscollege Brünen coach je leerlingen in voorbereiding op het rijexamen.  Jij bent niet alleen een ambassadeur binnen ons team, maar je ziet het ook als missie en  zorgplicht om iemand op te leiden tot een veilig en zelfstandige weggebruiker.

Wat vragen wij

Wat bieden wij

 

Kun je je vinden in bovenstaande profielschets? Neem dan contact met ons op.
Mail je CV met motivatie naar tom@brunen.nl  of per post naar

Verkeerscollege Brünen
t.a.v. Tom Brünen
Kuipersdijk 230
7512 CN Enschede

 

Verkeerscollege Brunen is een familiebedrijf welke sinds 1961 een begrip is in Twente en daarbuiten. Wij zijn een opleider voor alle soorten rijbewijzen, bedrijfsopleidingen en bijscholingscursussen. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en welzijn van onze medewerkers. Zij onderscheiden zich als ‘professional’ in het vakgebied waarin zij werkzaam zijn. Wegens uitbreiding en groei van leerlingen die zich bij ons aanmelden zijn wij regelmatig op zoek naar een Instructeur B Rijbewijs.

Wat gaat u doen? Als instructeur bent u voornamelijk bezig met het geven van rijlessen voor het B Rijbewijs. U bent als professional verantwoordelijk voor het plannen en begeleiden van leerlingen in de voorbereiding op het examen, u treedt op als eerste aanspreekpunt voor leerlingen en u bent een ambassadeur. Het doel is om leerlingen op kwalitatief hoog niveau en gestructureerd op te leiden. Verder kunt u zelfstandig goede lesadviezen geven, en de nodige vervolglessen ook verkopen aan leerlingen. Natuurlijk werkt u gedisciplineerd, en houdt u de vorderingen en planningen van leerlingen goed bij. Wij vinden het belangrijk dat u enthousiast bent over uw vak, graag werkt met klanten en het leuk vindt om op prettige wijze met andere instructeurs samen te werken. Wij bieden u boeiend werk in een professionele omgeving waarbinnen collegialiteit en samenwerken de sfeer bepalen en doorgroeimogelijkheden.