INFO VOOR OUDERS

INFORMATIE OVER HET AUTORIJBEWIJS HALEN

Wanneer uw zoon of dochter het autorijbewijs gaat halen, volgen ze maar één keer de rijopleiding van hun leven; dé rijopleiding die de basis meegeeft als veilige weggebruiker. Een goede rijopleiding is van levensbelang. Daarnaast is het ook een kostbare investering voor de rest van hun leven.

Meer informatie over prijzen en mogelijkheden:  B Folder rijopleiding 2017.

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR OUDERS

Belangrijke punten op een rij

Hoe snel wilt u de rijopleiding voor uw kind en hoeveel wilt u betalen (in 1 keer of in termijnen) en welke onderdelen in de rijopleiding Losse Blokken wilt uw kind extra of liever 1 totaalpakket? Bij de losse Blokken betaalt u een vast bedrag per Blok van € 165,-. Hoe sneller u de rijopleiding wenst, hoe sneller het betalen wordt in die periode! Door zelf hierin duidelijk aan te geven hoe en wat u wilt kunnen wij samen met uw kind de rijopleiding hierop afstemmen. Een alles-in-1 rijlespakket Brunen PRO instap-pakket waarin wij de belangrijkste onderdelen hebben gezet. Hierin vergoeden wij zelfs 1x een her-examen voor het CBR praktijk rijexamen. Moeite met de theorie? Dan mag uw kind met ons Theorie Blok extra theorie-cursussen bijwonen, zonder extra kosten! Voor de aanschaf van de benodigde theorie leermiddelen verwijzen wij naar onze webshop

Naast meer dan 55 jaar, service, kwaliteit en ervaring, bieden wij u zekerheden;

Onze 10 zekerheden:

  1. Veilig en verantwoord leren rijden
  2. Invloed op vooruitgang
  3. Grip op kosten en planning
  4. Online controle via Brunen Rijles App
  5. Duidelijkheid
  6. U betaalt, dus u bepaalt!
  7. KNMV en CBR erkende vakmensen >12,5 tot 40 jaar
    ervaring
  8. Autismevriendelijk / Faalangst specialisten

Direct starten? Dan adviseren wij het plannen van een gratis proefles en een complete theorie opleiding met garantie. Na de proefles kunnen wij de gehele vervolgopleiding plannen tot aan het rijexamen.

Inhoud van de rijopleiding in 10 dagen

 

Vanaf de 1 ste rijlessen zal jouw rijinstructeur samen met jou de instructie onderdelen intensief beoefenen zodat je na 10 dagen, je rijexamen bij het CBR kunt afleggen.

Je leert de basisvardigheden van het autorijden, de bijzondere verrichtingen, navigatie rijden en o.a. de wegen buiten de bebouwde kom, auto- en snelwegen. Ook behoort de Arnhemrit (snelwegtraining) als vast onderdeel binnen de 10 daagse rijiopleiding.

Opleidingskosten

 

De 10 daagse rijopleiding is een intensief opleidingstraject. Iedereen wordt vooraf eerst getoets tijdens de gratis proefles. Na afloop krijg je een persoonlijk advies.

De kosten van de 10 daagse rijopleiding is dus geheel afhankelijk van de aantal benodigde rijlessen. Ga je uit van 15 à 20 rijlessen + rijexamen ( incl. legeskosten) dan moet je rekening houden met ongeveer € 900,- en € 1100,-. Een extra rijles kost € 41,-.

Betrouwbare rijopleider

 

Rijden via Verkeerscollege Brünen betekent dat uw kind de juiste basis meekrijgt van een zeer betrouwbare rijopleider, al sinds 1961. Het resultaat? Uw zoon of dochter gaat straks gegarandeerd veilig de weg op, een prettige gedachte! Een goede rijopleiding is van levensbelang, niet alleen voor uw kind, maar ook voor andere weggebruikers. Bovendien volg je een rijopleiding maar één keer in je leven. U kunt rustig slapen wanneer u kind zelfstandig, of met vrienden, de weg opgaat.

Overtuigd? Dan bieden wij uw kind een vrijblijvende en gratis proefles aan.