Brünen: meer dan 50 jaar ervaring in “rijles”

Verkeerscollege Brünen startte in 1961 en is daarmee één van de oudste rijscholen in Enschede. Het aantal rijscholen in Twente was toen nog niet zo groot.
De eerste rijles in Enschede gaf de oude heer Brünen zelf in zijn eenmansrijschool. Enkele generaties later is er veel veranderd rondom rijles, de rijscholen in Enschede en de opzet van Brünen.

 

Rijles in Enschede verbeterd

Wat er in al die jaren veranderde? Rijles bij Brünen is nu vooral gericht op beter, verantwoorder en zuiniger leren rijden. Een groot verschil met rijles in de jaren zestig, zeventig en tachtig. Nieuwe lesmethodes zorgen voor een effectieve en geoptimaliseerde leertijd is verbeterd. Het gaat niet meer om de lestijd die je hebt maar om de leertijd. Wat heb je werkelijk geleerd tijdens je rijles?

 

Betere rijles in Enschede dankzij samenwerking

Rijschool Brünen onderscheidt zich vooral door de kwaliteit  en door te groeien door samen te werken. Met bijvoorbeeld CBR, BOVAG,ROVO (Regionaal Orgaan voor Verkeersveiligheid in Oost NL) en Veilig Verkeer Nederland. Het resultaat? Vooruitstrevende en toonaangevende rijles in Enschede en omgeving.

 

Directie van één van de oudste rijscholen in Enschede

Op dit moment staat René Brünen  samen, met zijn zus Yvonne Gierveld-Brünen, aan het hoofd van één van de toonaangevende rijscholen in Twente. Voor alle rijbewijzen komen jaarlijks honderden mensen uit heel Nederland bij ons. Van een 1 daagse rijopleiding voor scooter / bromfiets of aanhanger tot aan een beroepsopleiding.

De derde generatie binnen de familie is op dit moment als rij-instructeur werkzaam.

 

Gemeentegrens voorbij met rijles in Almelo, Oldenzaal en Hengelo

Inmiddels is Brünen uitgegroeid naar niet alleen een van de grootste rijscholen in Enschede, maar zelfs de grootste in Oost-Nederland! Met zo’n 21 Audi A1 personenauto’s, 5 vrachtwagens, enkele bussen, 15 motoren en verschillende scooters geven we nu rijles in Enschede en ver daarbuiten. Ook van buiten Twente weet men de weg naar onze rijschool goed te vinden.

 

Onze missie: van jouw een verantwoorde weggebruiker maken

De missie van Brünen is helder. Wij willen van jou een verantwoorde automobilist  of beroepschauffeurs maken. Dat doen we  door goede rijlessen te geven. We zorgen dat u snel slaagt en dat wij, als één van de rijscholen in Twente, toch het meest aantal geslaagden houden. Kwaliteit en snelheid vindt u hier dus hand in hand!

Meer weten over ons onderscheid ten opzichte van andere rijscholen in Enschede? Neem contact met ons op. Of kom langs in Enschede.

 

Brünen, de grootste rijschool van Oost-Nederland!

Meer weten over ons onderscheid ten opzichte van andere rijscholen in Enschede? Neem contact met ons op. Of kom langs in Enschede.