T-RIJBEWIJS

TREKKERRIJBEWIJS (T RIJBEWIJS)

Prijs: € 1199,00   (incl. BTW)
Duur:  In overleg
Info:  Theorie en praktijk in 1 pakket

Op de dag van je praktijkexamen moet je 16 jaar zijn!
Reserveer tijdig. Laagste prijsgarantie!

TREKKER T-RIJBEWIJS (TREKKER OF TRACTORRIJBEWIJS)

Voor wie?

Alle bestuurders van een landbouwvoertuig LBT en MMBS moeten dit trekkerrijbewijs hebben om op de openbare weg te mogen rijden.

Er zijn twee uitzonderingen:

  1. LBT’s en MMBS’en die inclusief verwisselbaar uitrustingsstuk aan de voorkant niet breder zijn dan 1,3 meter en die worden gebruikt voor maaien, onkruid bestrijden, vegen, sneeuw ruimen, gladheid bestrijden. Deze voertuigen mogen niet zijn voorzien van de mogelijkheid om een aanhanger of getrokken wisselbare machine te trekken.
  2. Heftrucks die niet breder zijn dan 1,3 meter zonder aanhanger of verwisselbare getrokken machine, en die worden gebruikt voor laden en lossen in de direte omgeving van een fabriekshal of magazijn is geen T-rijbewijs nodig. De scholing voor heftruckchauffeurs die nu al verplicht is, op basis van ARBO wetgeving, blijft bestaan.

Inhoud pakket T-rijbewijs

  • Theorie cursus bijwonen (onbeperkt)
  • CBR theorie examen
  •   2 intake rijlessen
  • 12 rijlessen
  • CBR Rijexamen T-rijbewijs
  • CBR legeskosten (inhuren rijexaminator)

Totaal kosten pakket (trekker/tractor):

Prijs v.a. * € 1199,00  (prijs is inclusief btw)

Minder rijlessen nodig? Dan krijg je het geld van deze rijlessen terug.
Wanneer je online je theorie-examen na reservering hebt betaald dan verrekenen wij het bedrag van  € 50,- op het totaalbedrag.
Voorkom wachttijden en plan direct je CBR  theorie examen voor het trekkerrijbewijs.

button webshop

Het behalen van je Trekkerrijbewijs

Het behalen van je Trekkerrijbewijs (T-rijbewijs) bestaat uit 2 examens;

  • Theorie examen
  • Praktijk examen


Rijlessen en rijexamen T-rijbewijs

Direct bij het aanmelden kunnen wij in overleg de 12 rijlessen en het rijexamen inplannen. Je kunt op de dag van je 16-de verjaardag rijexamen doen. Wanneer blijkt dat je met minder dan 12 rijlessen examen kunt doen verrekenen wij deze kosten. Geld terug!
De rijlessen en rijexamen worden afgenomen vanaf onze rijschool locatie in Deurningen ( langs de A1 tussen Hengelo/ Deurningen en Oldenzaal)

Het is niet verstandig om langer dan 2,5 uur in de tractor te rijden. Wij houden hier rekening mee!

Het behalen van je theorie examen

Eerst ga je examen doen voor de theorie. Je kunt al vanaf 15,5 jaar theorie examen doen. De uitslag is 1,5 jaar geldig. Hierdoor ben je ruim op tijd voor het reserveren van je praktijkexamen rond je 16e verjaardag.

Leerboek en examentraining
Met onze Zelfstudiepakket T-rijbewijs online theorie heb je de beste online voorbereiding op het theorie examen. Uiteraard mag je zonder extra kosten een theorie opleiding bijwonen.

Met het aanschaffen van de Brünen zelfstudiepakket T-rijbewijs garanderen wij 100% slagingskans. Hiermee kun je direct beginnen met de voorbereiding op je theorie examen. De bestelde artikelen worden thuis bezorgd!

Theorielessen bijwonen
Je krijgt de mogelijkheid om deel te nemen aan onze theoriecursussen ter voorbereiding op je theorie examen De theorieopleidingen worden verzorgd bij onze rijschoollocatie in Enschede. Indien gekozen wordt voor de cursus kan deze onbeperkt gevolgd worden.

Praktijklessen/examen op je 16e verjaardag?

Wanneer je de datum van je theorie examen hebt gereserveerd, kunnen wij in overleg met jou de praktijklessen en rijexamen reserveren. Vooraf reserveren is handig wanneer jij rond je 16e verjaardag praktijkexamen voor het trekkerrijbewijs wilt doen.

De praktijkopleiding bestaat uit 2 dagdelen met aansluitend het praktijkexamen op de 3e dag . Het rijexamen voor T-rijbewijs duurt 85 minuten met een tractor en oplegger.