Autorijbewijs

In 5 stappen naar je autorijbewijs

Ben jij 16,5 jaar of ouder, wil jij je autorijbewijs halen, versneld of lekker in je eigen tempo, en wil jij weten of rijschool Brünen bij jou past. Maak kennis met ons via onze gratis proefles t.w.v. € 42,00.

Heb je nog nooit in een auto gereden? Dat is helemaal niet erg! Voor alles is een eerste keer.
Onder professionele begeleiding leer je de eerste basisvaardigheden van het autorijden. Onze lesvoertuigen zijn voorzien van extra veiligheid. Tijdens de gratis proefles krijg je een goed beeld van de rijschool, de aanpak en je maakt kennis met de rijcoach. De eerste autorijles lijkt misschien een grote stap maar is met een druk op de knoppen hieronder geregeld.

Wanneer wil jij beginnen? Wij halen je thuis op of elders (werk/school).

Gratis proefles in Enschede

Gratis proefles in Hengelo

Gratis proefles in Oldenzaal

Gratis proefles in Almelo

Lukt het niet om te boeken?
laat het ons weten

Rijlespakketten met garantie

Het aantal benodigde rijlessen, jouw inzet en onze kwaliteit bepaalt jouw totaalbedrag. Met ons voordeelpakket inclusief garantie heb je de keuze uit 3 mogelijkheden die wij het PRO voordeelpakket noemen met  27, 35 of 43 lessen.

In het PRO pakket zit naast de benodigde rijlessen o.a.

  • Tussentijdse Toets
  • Praktijkexamen
  • Garantie
  • Prijzen zijn exclusief leges kosten CBR

Spoed rijopleiding

Inhoud;

De geplande autorijlessen zijn 2 en/of 3 lesuren aaneengesloten. In totaal zijn het 43 lessen, inclusief duolessen snelwegtraining en rijexamen. Dit pakket is samengesteld op basis van onze dan 60 jaar ervaring, uitgaande van een bovengemiddelde leerling.

Bij aanvang van de spoedopleiding moet je wel in het bezit zijn van je theorie certificaat.

Boek nu jouw spoedopleiding

Lukt het niet om te boeken?
laat het ons weten

Zelf je rijopleiding samenstellen?

Heb jij al rijlessen gehad? Of denk jij snel de opleiding te kunnen doorlopen? Kies dan voor onze rijlesblokken.

Wat zijn rijles blokken?

Om een rijopleiding te doorlopen heb je een aantal stappen nodig. Wij hebben deze voor je opgedeeld in blokken met een vaste prijs. Zo kom je niet voor verassingen te staan.

Na de vrijblijvende gratis proefles bepaal je – in overleg met je  eigen rijcoach- welke ‘Blokken’ je wilt volgen en met hoeveel rijlesblokken je rekening moet houden. Minder benodigde rijlessen in het rijlesblok worden verrekend met ons geld terug garantie

Extra info: Toetsblok en Examenblok

Theorie cursus en examen


Succes gegarandeerd met ons theorieblok!

Boek nu je theorieopleiding met garantie!

Driving is about ü

Al generaties lang verzorgen wij rijopleidingen voor jong en oud. Meer dan 55 jaar zelfs. Dat iedereen uniek is, weten wij als geen ander. Geen enkele auto rijopleiding is dan ook hetzelfde.

Voor een gemiddelde leerling duurt een gebruikelijke rijopleiding ongeveer 3 maanden en 35 a 45 rijlessen. De kosten voor rijbewijs B zijn gemiddeld ruim € 2.300 (volgens CBR-onderzoek onder de rijexamenkandidaten  in Nederland). Het NOS legt de situatie uit van Femke en Lisanne.

Met ons team van professionele rijcoaches en meer dan 55 jaar rijschoolervaring kunnen wij een nauwkeurig advies geven. Met onze PRO rijlespakketten bieden wij jou een rijopleiding met examengarantie. En de rijlessen die je niet nodig hebt, worden verrekend. Geld teruggarantie!  Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om losse onderdelen ( losse blokken) te nemen. Jouw persoonljke assistant op kantoor zal in overleg met jou en je rijcoach je opleidingstraject blijven volgen en daar waar nodig vragen beantwoorden en advies geven.

 

Met 16,5 beginnen, dat kan bij Brünen

Je kunt met 16,5 jaar je autotheorie halen en beginnen met autorijlessen en op je 17e verjaardag je rijexamen doen. Tot aan je 18e verjaardag mag je alleen rijden met een coach. Naast je rijbewijs heb je dan ook altijd jouw eigen begeleiderspas bij je. Dit noemen wij 2todrive Voor meer informatie verwijzen wij je door naar 2 to Drive

Stel een vraag


De 1e rijles

 

De eerste rijles start vanaf jouw woonadres of elders (werk, school) in overleg 

Een proefles duurt 90 minuten. Daarbij wordt er een uur gereden onder begeleiding, de overige tijd wordt gebruikt voor het advies over jouw rij-niveau. Op basis van jouw voorkeuren kan 1 van onze rijcoaches een voorstel doen zodat jij zo snel mogelijk je rijbewijs haalt.

Let op: Het kan zijn dat u een proefles ziet van 60 minuten. De adviesbespreking vindt dan plaats op de rijschool zelf, op basis van onze samengesteld checklist zullen wij jouw ook een goed advies kunnen geven om jouw rijopleiding samen te stellen.

Lees ook de “Over ons” pagina, om meer te weten over onze lesmethode!

Laad hij niet? bekijk hier onze Tussentijdse toets film!

Mocht je minder rijlessen nodig hebben dan verrekenen wij jouw lesgeld!

De kosten voor het inhuren van een CBR rij-examinator bedraagt €102,00.
Op basis van wettelijke grondslag zijn wij verplicht deze kosten apart te factureren en zijn daarmee niet inbegrepen in de pakketprijs.
Hiervoor dient de gezondheidsverklaring en machtiging te zijn voldaan, anders kan er geen examen worden vastgelegd. Voor de administratieve afhandeling/controle en bijstand hiervan wordt €15,- in rekening gebracht.

Mocht het de eerste keer niet lukken. Geen zorgen! Met dit pakket mag je een gratis herexamen doen t.w.v. €282,-.

Naast het rijexamen heb je natuurlijk ook rijlessen nodig om de puntjes op de Ü te zetten.
Wij hebben de kortste examen wachttijden van Nederland, dat scheelt lessen en dat merk je onderaan de streep!

Bijzondere verrichtingen

Wij weten als geen ander hoe vervelend fileparkeren, U bochtjes maken, steken en andere bijzondere verrichtingen kunnen zijn. Daarom hebben wij ons rijlespakket hierop afgestemd. Onze ervaren rijcoaches begeleiden jou tot een topatleet in het verkeer. Na deze dagdeeltraining heb jij als geen ander de bijzondere verrichtingen onder de knie!

Snelwegtraining
Dit is een rit naar Arnhem en terug. Jij krijgt, samen met een medecursist, tijdens deze rit te maken verkeerssituaties die normaliter niet in Enschede en omstreken aanwezig zijn maar een cruciaal onderdeel vormen van de rijbevoegdheid en -ervaring. Hierbij kun je denken aan intensieve rijstrookwisselingen, tram’s, ophaalbruggen en haarspeldbochten. Alles wat je extra nodig hebt om, in Nederland en daarbuiten, nergens voor verrassende verkeerssituaties te komen.