Autorijbewijs

In 5 stappen naar je autorijbewijs

Ben jij 16,5 jaar of ouder, wil jij je autorijbewijs halen, versneld of lekker in je eigen tempo, en wil jij weten of rijschool Brünen bij jou past. Maak kennis met ons via onze gratis proefles t.w.v. € 42,00 Heb je nog nooit in een auto gereden? Dat is helemaal niet erg! Voor alles moet een eerste keer zijn Onder professionele begeleiding leer je de eerste basisvaardigheden van het autorijden. Onze lesvoertuigen zijn voorzien van extra veiligheid. Tijdens de gratis proefles krijg je een goed beeld van de rijschool, de aanpak en je maakt kennis met de rijcoach. De eerste autorijles lijkt misschien een grote stap, maar het is met een druk op de knop geregeld. Wanneer wil jij beginnen? Wij halen je thuis op of elders (werk/school) in overleg.

Gratis proefles in Enschede

Gratis proefles in Hengelo

Gratis proefles in Oldenzaal

Woon je in Almelo of omgeving klik hier

 

Rijlespakketten met garantie

Het aantal benodigde rijlessen, jouw inzet en onze kwaliteit bepaalt jouw totaalbedrag. Met ons voordeelpakket inclusief garantie heb je de keuze uit 3 mogelijkheden die wij het PRO voordeelpakket noemen met  27, 35 of 43 lessen.

In het PRO pakket zit naast de benodigde rijlessen o.a.

  • Tussentijdse Toets
  • Praktijkexamen
  • Garantie

10 daagse rijopleiding

Inhoud;

De geplande autorijlessen zijn 2 en/of 3 lesuren aaneengesloten.Totaal zijn het 43 lessen (inclusief duolessen snelwegtraining en rijexamen) op basis van een gemiddelde leerling en 55 jaar ervaring.

Bij aanvang van de 10-daagse rijopleiding moet je wel in het bezit zijn van je theorie certificaat.

Boek nu jouw spoedopleiding

Zelf je rijopleiding samenstellen?

Heb jij al rijlessen gehad? Of denk jij snel de opleiding te kunnen doorlopen? Kies dan voor onze rijlesblokken.

Wat zijn rijles blokken?

Om een rijopleiding te doorlopen heb je een aantal stappen nodig. Wij hebben deze voor je opgedeeld in blokken met een vaste prijs. Zo kom je niet voor verassingen te staan.

Na de vrijblijvende gratis proefles bepaal je – in overleg met je  eigen rijcoach- welke ‘Blokken’ je wilt volgen en met hoeveel rijlesblokken je rekening moet houden. Minder benodigde rijlessen in het rijlesblok worden verrekend met ons geld terug garantie

Extra info: Toetsblok en Examenblok

Theorie cursus en examen

Succes gegarandeerd met ons theorieblok!

Boek nu je theorieopleiding met garantie!

Driving is about ü

Al generaties lang verzorgen wij rijopleidingen voor jong en oud. Meer dan 55 jaar zelfs. Dat iedereen uniek is, weten wij als geen ander. Geen enkele auto rijopleiding is dan ook hetzelfde.

Voor een gemiddelde leerling duurt een gebruikelijke rijopleiding ongeveer 3 maanden en 35 a 45 rijlessen. De kosten voor rijbewijs B zijn gemiddeld ruim € 2.300 (volgens CBR-onderzoek onder de rijexamenkandidaten  in Nederland). Het NOS legt de situatie uit van Femke en Lisanne.

Met ons team van professionele rijcoaches en meer dan 55 jaar rijschoolervaring kunnen wij een nauwkeurig advies geven. Met onze PRO rijlespakketten bieden wij jou een rijopleiding met examengarantie. En de rijlessen die je niet nodig hebt, worden verrekend. Geld teruggarantie!  Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om losse onderdelen ( losse blokken) te nemen. Jouw persoonljke assistant op kantoor zal in overleg met jou en je rijcoach je opleidingstraject blijven volgen en daar waar nodig vragen beantwoorden en advies geven.

 

Met 16,5 beginnen, dat kan bij Brünen

Je kunt met 16,5 jaar je autotheorie halen en beginnen met autorijlessen en op je 17e verjaardag je rijexamen doen. Tot aan je 18e verjaardag mag je alleen rijden met een coach. Naast je rijbewijs heb je dan ook altijd jouw eigen begeleiderspas bij je. Dit noemen wij 2todrive Voor meer informatie verwijzen wij je door naar 2 to Drive

Stel een vraag

De 1e rijles

 

De eerste rijles start vanaf jouw woonadres of elders (werk, school) in overleg