Brünen respecteert jouw privacy

Brünen verwerkt persoonsgegevens en andere data in overeenstemming met de geldende wetgeving. In dit privacy statement lees je hier meer over.

 

Cookies

De website Brünen.nl plaatst cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een internetpagina op een pc, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst. Deze cookies worden gebruikt om de websites van Brünen beter te laten functioneren en het webbezoek te monitoren, zodat we onze website steeds kunnen verbeteren. We gebruiken deze data alleen geaggregeerd en deze kan niet herleiden tot een pc of individu.

 

Weigeren van cookies

Je kunt je cookie instellingen in je browser instellingen aanpassen. Maar ook via onze cookie control kun je aangeven welke cookies wij wel of niet mogen plaatsen. Ler hierbij wel op dat functionele cookies die absoluut nodig zijn voor het functioneren van de website niet geweigerd kunnen worden.

 

Social media

Het gebruik van social media heeft invloed op de cookies die geplaatst worden. Bijvoorbeeld als je ingelogd bent op jouw social media profiel, zal deze partij cookies kunnen plaatsen. Brünen stelt zich niet aansprakelijk voor deze cookies.

 

Verwerking Persoonsgegevens

Als je je inschrijft bij Brünen moet je gegevens verstrekken die wij nodig hebben om jouw aanvraag te kunnen behandelen. Dit gebeurt bij het opnemen van contact via de website, het abonneren op de nieuwsbrief en bij het inschrijven voor rijlessen en trainingen.
Brünen behandelt alle persoonsgegevens vertrouwelijk en zorgvuldig.

Bij de aanvraag van rijlessen en examenaanvragen vragen we je uitgebreidere gegevens. Deze worden verwerkt voor onze administratie en worden ons deel wettelijk opgelegd om examen en toetsingsaanvragen te kunnen doen bij het CBR.

Jouw gegevens worden daarnaast gebruikt om je op de hoogte te houden van onze dienstverlening en activiteiten. Indien je geen prijs meer stelt op deze informatie, kunt je je zich hiervoor te allen tijde afmelden door gebruik te maken van de afmeldlink in het e-mail bericht of Brünen hiervan schriftelijk op de hoogte stellen, door een e-mail of een brief te sturen naar info[at]brunen.nl of
Brünen
Kuipersijk 230
7512 CN Enschede

Brünen verstrekt geen persoonsgegevens aan derden, tenzij daar wettelijk door gedwongen.

 

College bescherming persoonsgegevens

Brünen  verwerkt de Persoonsgegevens in overeenstemming met de wet en regelgeving op het gebied van de bescherming van Persoonsgegevens, zoals de Wet bescherming persoonsgegevens en de Telecommunicatiewetgeving.

Meer informatie over persoonsgegevens en privacy vind je op de website van het CPB.(www.cbpweb.nl)