Try the Bike

Veilig op eigen oefenterrein

Tijdens je 1ste motorrijlessen wil je de motor graag beter leren kennen, zonder dat je je druk hoeft te maken om het overige verkeer. Veilig oefenen en optimaal je focus op de examenoefeningen.

Snelheid & op maat

Met ons uitgekiende opleidingsplan en online reserveringsysteem bieden wij jou een complete opleiding waarin jij binnen een zeer korte periode de opleiding hebt afgerond

Professional als rijcoach

Brünen levert het beste rijlesproduct middels interne aanvullende opleidingen waardoor de kwaliteit van onze hoogwaardig opgeleide rijcoaches aan de top staan in de rijschoolbranche

 

Theorie examen

CBR theorie examen plannen?

Plan je CBR theorie examen

Waarom een Kennismakingsrijles?

Zou je graag willen weten hoe het is om motor te rijden? Dan is onze kennismakingsrijles een geweldige optie! Tijdens de vrijblijvende proefles ervaar je hoe het is om op dit bijzondere voertuig te rijden. Gas geven en gaan! De proefles duurt maar liefst 90 minuten kost € 49,50 en vindt plaats op een afgesloten parkeerplaats. Zo heb jij alle tijd, rust en ruimte om op je gemak te oefenen op de motor. Je leert er de basis van het motorrijden: de motor zelf én de exameneisen.

Onze ervaren KNMV motor instructeurs geeft je na de introductieles advies over het aantal vervolgrijlessen. De vervolgrijlessen zijn de tweede stap richting een prachtig rijbewijs met veel vrijheid. Ook handig om vooraf te weten: voor de proefles leen je bij ons gratis kleding, een helm en handschoenen.

Jouw eerste motorrijles!

Jouw kennismakingsles gepland?  Per mail ontvang je automatisch een bevestiging. Na afloop krijg je een persoonlijk en vrijblijvend opleidingsadvies/ kostenoverzicht en kun je samen met jouw motorinstructeur de gehele planning maken. Wil je na de rijles direct aan verder met je opleiding, plan dan alvast je theorie-examen via onze site. Wil je meer weten over het theorie-examen, kijk dan hier

Ik heb een vraag

Wij helpen je graag!

Door de corona-maatregelen en extreme wachttijden voor de theorie examens bij het CBR kunnen wij momenteel geen Motor-weekopleidingen aanbieden. Wel kun je een verkorte reguliere motoropleiding volgen. Boek een Try the Bike en wij plannen de rest!

De rijopleiding

Door de Corona maatregelen zijn wij genoodzaakt om onze scooterklassen, in sommige gevallen, in te korten. Daarnaast beperkt het CBR de rijschoolbranche door te werken met een quotum. Hierdoor kunnen veel minder leerlingen, dan normaal, nog maar examen doen. Omdat wij nog maar op 50% kunnen werken door het CBR, zijn wij genoodzaakt de prijzen van onze scooteropleiding aan te passen. Wat is er aan de hand?

Het CBR

Het CBR had voor de coronamaatregelen al een achterstand, dit is na 11 mei alleen maar verder opgelopen. Daarbovenop zijn er 125 examinatoren van de grofweg 700 examinatoren, durven niet te werken.
Kortom een levensgrote uitdaging voor het CBR en de rijschoolbranches. Zodra het CBR de problemen achter de voordeur heeft opgesloten, gaan wij weer terug naar onze gewone scooteropleiding!
De baas van het CBR, Alexander Pechtold, zegt hierover:
“Het feit dat dit grote aantal examinatoren niet kan werken en tevens dat het CBR alle zorgvuldigheid in acht neemt, leidt ertoe dat er geen 14.000 examens per week kunnen worden afgenomen, maar slechts 4.000. Later wordt dit aantal opgeschaald.”

Bron: https://www.rij-instructie.nl/nieuws/algemeen/24522/125-examinatoren-niet-inzetbaar-17-8-procent-van-totaal-aantal-

Corona maatregelen

Bij boeking van een dagopleiding of theorie-cursus krijg jij standaard van ons een document meegestuurd met alle coronamaatregelen. Deze hangen ook in de rijschool, zodat iedereen hiervan op de hoogte is.

Samen gezond!

Gratis proefles plannen

    Proefles hoeft niet te starten vanuit je woonplaats. Meerdere keuzes mogelijk!
    Door alvast je beschikbare tijden door te geven kunnen wij zo snel mogelijk een proefles inplannen. Mocht je alsnog niet kunnen? Geen probleem dan plannen wij in overleg een nieuwe datum.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ